Afacerea ta Metropolitan cosmetice

Devino colaborator Lady’s Cosmetice

* Prin inscriere beneficiati de la Ladys de reduceri cu 25% fata de pretul de catalog la comenzi de minim 133 ron. Reducerile ajung pana la 32% in functie de valoare comenzii.
* La Ladys nu aveti comenzi obligatorii lunare, nu sunteti obligat(a) cu absolut nimic, puteti comanda produsele ori de cate ori aveti nevoie de ele. Suma minima pentru o comanda este de 100 ron. Puteti plasa comenzile dvs. si la 2, 3 luni.
* Un reprezenant Lady’s beneficiaza si de alte reduceri la anumite produse pe langa discountul oferit de acest statut special.
* La prima comanda de minim 100 ron, in plus de catalogul gratuit, primiti si un set gratuit de testere.
* Pana la 20% castiguri cu Ladys din vanzarile afiliatilor adusi in sistem.
* Raport calitate/pret excelent pentru cosmetice femei, cosmetica barbati, bijuterii placate argint in serie limitata, ceasuri de dama si barbatesti.
* Transport gratuit prin Posta Romana (plata ramburs, Lady’s suporta costul transportului). 7,5 ron transport prin curier in tara; gratuit transportul prin curier in Bucuresti.
* Puteti sa va comandati produsele oricand intrand in magazinul on-line, deschis 7 zile din 7, 24 h din 24.
* Beneficiati de un cont online cu date confidentiale si de o aplicatie informatica performanta de realizare si urmarire a comenzii.
* Informatii in timp real, online, despre reteaua de reprezentanti pe care ati construit-o. Cu acces la datele afiliatilor: email, telefon, pentru a va dezvolta afacerea.

Inscrie-te acum GRATUIT si poti incepe imediat sa castigi!

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's