Cosmetice Ladys catalog 6 toamna

Catalog 6 Cosmetice Ladys - 2012Oferta cea mai suprinzatoare de la Cosmetice Ladys in utimul catalog valabil pe perioada de toamna, septembrie- octpmbrie 2012. Catalogul 6 Cosmetice Ladys este primul cu o oferta suplimentara de prezentare: 164 de pagini plasticate in loc de obisnuitele 148 de pagini de catalog. O suplimentare justificata de foarte multe produse noi prezente in ultimul catalog Cosmetice Ladys. Recomandam sa consultati in ultima lista a Catalogului Ladys: produsele de la Impala Cosmetics si Brooklin, cosmetice produse in Germania pe care le puteti cumpara in Romania doar de la Ladys cu o oferta unica de promovare si de marketing. Cele doua oferte de produse de cosmetice germane sunt prezente doar in magazinul online de cosmetice Ladys. Produse de calitate ce se alatura ofertei de parfumuri si produse de ingrijire de la Lady’s cu o not distincta de calitate care confirma dezvoltarea pozitiva si permanenta a acestei firme de cosmetice. Asadar: cautati in ultimul catalog de cosmetice Ladys produsele cosmetice germane de la Impala si Brooklin.
Gama de ingrijire bio se extinde, cu cosmetice fara parabeni. Noi creme bio pentru maini si unghii cu extraxcte 100% naturale. Gasiti aceste produse cosmetice in paginile 4-5 ale noului catalog Ladys, cu 30% reducere (4,25 lei ptr 45 ml).
O noua gama de ingrijire de la Regal, dominata de produse ce folosesc proteine din lapte de capra. Toate aceste produse noi sunt la preturi speciale de lansare cu 20% reducere, pret in actualul catalog Ladys: intre 10,64 si 14,71 lei, functie de produs. In aceasta gama de produse de ingrijire cu lapte de capra: creama hranitoare de fata, balsam regenerant pentru par deteriorat, crema pentru maini uscate si crapate, crema de fata hidratanta pentru ten uscat si sampon regenerant pentru par deteriorat – consultati catalogul Cosmetice Ladys.

Cosmetice Ladys catalog 2012:

Tot ca noutate de la Regal: creme de corp cu lapte si miere de salcam, lapte demachiant cu miere si gel de dus cu lapte si miere de salcam. Pentru hranire si cativelare noul catalog Ladys prezinta de la Regal crema de noapte pentru toate anotimpurile, masca de fata hidratanta si crema de zi Regal pentru toate tipurile de piele.
De la Prestige, cosmetice noi: masti de par cu compozitie usoara si parfum intens. La paginile 10-11, cu reducere speciala de lansare de 20%, masca regeneranta pentru par lipsit de vitamine, masca de protectie pentru par vopsit si masca intens hranitoare pentru par uscat si deteriorat cu ceramide si minerale. La pretul de catalog Cosmetice Ladys de 14,71 lei.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's