Cosmetice Ladys catalog aprilie-mai

Catalog cosmetice Ladys de primavara. Cosmetice Ladys Campanie 4. Catalog Cosmetice Lady’s valabil in perioada aprilie-mai 2017. Oferte si produse noi Ladys disponibile doar in magazinul online de cosemtice si parfumuri. Pentru inscriere Ladys dati click pe bannerul de mai jos. Dupa inregistrarea si activarea contului va logati in magazinul online si comandati un (singur) catalog ca pe un singur produs in comanda. Ignorati pretul si finalizati comanda pentru catalogul gratuit bifand optiunea de expediere prin Posta Romana. Puteti consulta catalogul Ladys in versiunea online dand click pe patratul din dreapta catalogului de mai jos. Este un catalog Lady’s disponibil de pe orice dispozitiv: telefon smart, tableta, laptop sau calculator. Un catalog Ladys online ce poate fi consultat de pe orice dispozitiv doar dand click pe imaginea, pe coperta de catalog. Pentru a primi catalogul Ladys gratuit dati click pe bannerul de mai jos. Dupa logare si autentificare ce urmeaza inregistrarii comandati un singur catalog ce pe un singur produs intr-o singura comanda.

Cosmetice Ladys catalog aprilie-mai


Cea mai noua brosura cosmetice Ladys o puteti consulta in versiunea online dand click pe sageti pentru a da paginile catalogului. Brosura Cosmetice Ladys este publicata la interval de aproximativ 45 de zile. Fiecare brosura cosmetice Ladys include oferte si promotii noi specifice pentru fiecare campanie. Puteti compara brosura cosmetice Ladys cu ofertele din catalogul Oriflame de pe acest site.

Ladys Catalog gratuit

Pentru a intra in posesia catalogului gratuit Ladys este necesar sa va inregistrati in magazinul online. Dupa activarea contului Ladys va logati in magazinul online si comandati un singur catalog ca pe o singura comanda. Ignorati pretul afisat si finalizati comanda bifand expedierea prin Prosta Romana pentru a primi catalogul Ladys in mod gratuit.

Un catalog gratuit Ladys poate fi comandat la fel de orice client(a) care are cont activat si a lansat cel puttin o comanda in ultimele 3 luni. De la ultima comanda platita si finalizata, timp de 3 luni, puteti comanda un catalog gratuit ca pe un singur produs, intr-o singura comanda.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's