Catalogul Ladys Online

Completeaza formularul de inscriere gratuita ca reprezentant Lady’s pentru a primi catalogul gratuit Ladys Romania – Metropolitans Selection. Comanda catalogul Ladys imediat dupa inscriere pentru a castiga timp. Va ajunge gratuit in cutia ta postala.

Pentru a vedea catalgul Cosmetice Lady’s pe tot ecranul va rugam sa dati clic pe cele patru sageti in dreapta-jos.


Pe aceasta pagina a site-ului cosmeticeladys.com veti gasi in permanenta urmatorul catalog Lady’s. Cu oferte unice pe piata romaneasca de produse cosmetice, parfumuri si accesorii. O oferta la care aveti acces doar dupa ce va faceti un cont in magaziul online Lady’s. Inscrierea este absolut gratuita si fara obligatii si va ofera acces la absolut toate reducerile si discounturile oferite de Cosmetice Ladys. Important este ca nu aveti absolut nicio obligatie in urma inscrierii in magazinul online Lady’s si avesti acces la toate produsele, inclusiv la reducerile de campanie. Oferta este identica pentru clienti si reprezentantii Lady’s – este vorba de oferta directa. Reprezentantii Ladys au beneficii separate daca isi dezvolta o retea proprie.

Happy Splim

Happy Slim este un produs absolut natural pentru slabire bazat pe pilule ce contin elemente naturale ce scad pofta de mancare, mentin senzatia de satietate si stimuleaz arderea grasimilor. Pastilele Happy Slim sunt reprezentarea in pilule pentru Happy Colon cu o posibilitate mult mai buna de administrare. Oferta Ladys este unica pe piata din Romania si completeaza oferta Happy Colon, cu o administrare mult mai usoara, in mod direct, prin pastile Happy Slim. Pastilele sunt usor de administrat si efectele sunt bazate pe componentele naturale incluse in pilule. Este cel mai nou produs de slabire din Romania, produs natural, si poate fi achizitionat doar online dupa ce va activati contul in magazinul Ladys. Atentie: la pretul de catalog se aplica reducerile in functie de valoare totala a comenzii, reduceri ce pot ajunge pana la 42%. Vedeti ce presupune ca pentru produsul Happy Slim aveti o reducere de minim 25% la valoare comenzii fata de pretul de catalog al produsului de 299 lei. Catalogul gratuit (tiparit) il primiti in mod automat dupa ce va activati contul in magazinul online Lady’s (prin inscriere). Slabeste natural cu Happy Slim!

Ce-ti doresti de la un produs natural pentru slabit?

Vrei sa iti scada pofta de mâncare, sa iti accelereze metabolismul si sa iti dea energie, sa te revigoreze?
Plecand de la aceste asteptati am creat HappySlim Natural Pill, un produs capabil sa ne ajute sa slabim in mod sanatos. Ingredientele 100% naturale deja se bucura de exprerienta in ceea ce priveste scaderea in greutate. Ladys vine cu o formula originala si inovatoare si cu un mecanism de actiune complex. Ladys a ales puterea plantelor de pe mai multe continete pentru a avea u produs cu adevarat eficient: din America de Sud – acai bery, din Africa – hoodia, din Asia – garcinia, iar din adancul oceanelor chlorella.

Combinate, aceste plante din pastilele Happy Slim, formeaza produsul ideal pentru scaderea in greutate pentru ca are urmatoarele avantaje unice:

Pastilele HappySlim scad pofta de mancare si in special pofta pentru alimentele nesanatoase (dulciuri si grasimi).
– Mentine senzatia de satietate pentru o perioada mai lunga de timp.
– Stimuleaza arderea grasimilor, accelereaza matabolismul, blocheaza formarea depositelor noi de grasime.
– Energizeaza si revigoreaza, amelioreaza starea de spirit si calitatea somnului.
– Are efect probiotic si scade dependenta la insulina.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's