Cosmetice Lady’s catalog in curs

Catalog in curs Lady'sCatalogul in curs Cosmetice Lady’s ofera informatii complete despre produsele comercializate dar si despre ofertele si dicounturile in curs. Catalogul in curs Cosmetice Lady’s este primit imediat dupa inscrierea (si prima logare) in magazinul online. Catalogul este expediat gratuit catre toti cei care se inscriu in magazinul online (este necesar sa completati corect datele postale in formularul de inregistrare). Firma de cosmetice Ladys comercializeaza peste 1800 de produse de ingrijire si machiaj, cosmetice, parfumuri, disponibile doar in magazinul online dupa inregistrare. Incrierea de pe acest site este absolut gratuita si fara obligatii si va ofera acces direct in magazinul online Lady’s. la aproximativ 50 de zile este editat un nou catalog Lady’s pe care il primiti in urma inscrierii sau, daca deja aveti un cont in magazinul online, puteti solicita catalogul in curs Lady’s pe care il veti primi absolut gratuit. Desi nu este necesar sa va reamintim, orice inscriere de pe acest site este directa si gratuita. Promovam firma de Cosmetice Lady’s in primul rand pentru calitatea produselor comercializate de acest brand si mai ales pentru raportul calitate/pret. Oricine isi poate permite sa faca o comanda online din portofoliul online, din catalogul in curs Cosmetice Lady’s, cu reduceri de pana la 42% din valoare produselor comandate (functie de valoarea totala a comenzii la pret de catalog). Acest articol va ofera informatii complete despre avantajele oferite pentru toti clientii sau raprezentantii Cosmetice Lady’s, pentru toate clientele care au un cont activ in magazinul online. Avantajele sunt clare iar obligatiile sunt ZERO in urma inregistrarii in magazinul online, avantaje oferite de acest site de coordonator Lady’s.

Cosmetice Lady’s avantaje

O oferta foarte buna de cosmetice ce pot fi cumparate online de la firma Lady’s. Un magazin online cu aproape 2000 de produse cosmetice accesibile pe internet. Accesibile atat online cat si in privinta preturilor practicate de Lady’s: calitate buna pentru orice buzunar. Cateva avantaje oferite de acest magazin de cosmetice online:
-catalog (tiparit) gratuit Lady’s care este expediat pe adresa de inscriere imediat dupa prima logare in magazinul online
– set gratuit cu 15 testere parfumuri in prima comanda de minim 100 ron
-42% discount maxim la produsele comandate!
-livrare gratuita Lady’s prin curier rapid in 2300 de localitati!
Grila de discounturi in functie de valoarea comenzii
*5% discount pentru comenzi peste 65 de lei
*10% discount pentru comenzi peste 100 de lei
*25% discount pentru comenzi peste 133 de lei
*30% discount pentru comenzi peste 250 de lei
*35% discount pentru comenzi peste 400 de lei
*Aveti 42% discount daca sunteti “Client Premium” si plasati o comanda mai mare de 400 de lei pretul standard.
Bonusuri in fiecare cutie de comanda:
– catalogul tiparit in curs + catalog Sangado
– 4 pungute pentru cadouri cosmetice
– pliante tiparite de promovare cosmetice online, informatii despre produse

Catalogul in curs Cosmetice Lady’s este primit imediat dupa inscriere, in mod gratuit. Va puteti inregistra in magazinul online de pe acest site (important: utilizati date clare, corecte de posta pentru a primi in cutia postala catalogul in curs de la Lady’s).

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's