Cum deveniti reprezentanti Ladys ?

Pentru a fi introdus in sistemul nostru , completati Formularul de Inscriere Gratuita ca Reprezentant Lady’s. Inscrierea se realizeaza pe loc, sau telefonic la unul din numerele:

Cum comandati Catalogul Gratuit Lady’s ?

Dupa ce v-ati inregistrat ca si reprezentant Lady’s, puteti sa va comandati un catalog Lady’s GRATUIT, din meniul de produse.

Cum primiti setul de 15 testere GRATUITE pentru parfumuri ?

La prima dvs. comanda de produse Lady’s in valoare de minim 100 lei primiti cadou un set de testere parfumuri Lady’s si un catalog Lady’s .

Cum beneficiati de 25% sau 32,5 % reducere ?

Imediat dupa inscrirea dvs ca si reprezentant , beneficiati de 25% reducere fata de pretul de catalog, astfel plasand o comanda de 133 de lei beneficiati automat de un discount de 25 % si platiti astfel doar 100 de lei.

Toti reprezentantii Lady’s care totalizeaza intr-o luna minim 600 lei comenzi (comenzi personale sau din reteaua de nivel 1), beneficiaza in luna urmatoare de o reducere de 32,5 %

afla mai mult…

Cum beneficiati de bonusul din retea?

Dupa inregistrarea ca si reprezentant puteti promova produsele Lady’s si inscrie noi reprezentanti in structura dvs. Beneficiati de un bonus intre 10 % si 20 %de la fiecare comanda a reprezentantilor inscrisi de dvs.

afla mai mult…

 

Care sunt avantajele reprezentantior Ladys?

  • fara comenzi obligatorii sau conditionari din partea firmei
  • reduceri si bonusuri doar pentru reprezentantii Lady’s
  • bonusuri atractive pentru promovare
  • materiale de lucru gratuite (catalog, pliante si testere gratuite)
  • transport gratuit prin Posta Romana
  • transport rapid prin Curier (7.5 lei). Pentru Bucuresti livrarea prin curier este gratuita!
  • platforma on line cu toate datele actualizate pentru informarea in timp real asupra comenzilor, valoarea bonusului, date ale contului, noutati etc…

Ladys

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's