Cosmeticele Lady’s catalog 5 – 2013

Cosmetice Ladys ofertaOfera-ti acces la cel mai modern magazin online de cosmetice: Lady’s iti ofera peste 1800 de produse la un excelent pret pentru o calitate foarte buna! Inscrierea de pe acest site este directa si absolut grauita: castigi din cuparaturi, castigi bani din promovarea contului tau Cosmetice Ladys. Din 18 iunie intra in vigoare Catalogul Lady’s 5 pe 2013 cu produse cosmetice si de ingrijire pentru sezonul de vara. Ladys campania 5 – 2013 va acoperi perioada iunie-august si aceasta campanie va fi promovata prin catalogul 5 Ladys pe acest an. O oferta bogata, asa cum ne-a obisnuit Lady’s in recentele cataloage, cu produse cosmetice si parfumuri pentru toate gusturile. Toate produsele din catalogul 5 Ladys sunt disponibile doar pentru clientii/clientele care au un cont in magazinul online de produse cosmetice. Inscrierea Lady’s de pe acest site este gratuita si fara obligatii si va aduce in cutia postala, in mod gratuit, catalogul 5 Ladys pe 2013 (cea mai noua brosura a firmei de cosmetice). Oferta Ladys este permanent actualizata cu produsele noi in timp ce produsele care nu mai sunt de sezon sau care nu sunt la “mare cautare” sunt scoase din catalog. Toate produsele sunt de calitate si se impun prin pretul foarte bun cu care pot fi achizitionate. Toate comenzile (de minim 50 ron) beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid si de reduceri fata de pretul de catalog. Peste 80.000 de clienti/cliente au deja cont in magazinul de cosmetice online Lady’s.
Catalogul Ladys cu numarul 5 pe 2013 impune stabilitatea firmei pe piata romaneasca de cosmetice si parfumuri online, cu o nota distincta dominata de produsele de calitate accesibile oricarui portofel. Campania 5 Lady’s pe 2013 nu are foarte multe produse noi dar insista pe oferte dedicate sezonului premergator verii. Asa cum v-a obisnuit, Ladys suprinde in primul rand prin multitudinea de oferte, discounturi si reduceri. De aceea nu veti regasi in catalogul 5 Lady’s foarte multe produse noi dar este clar ca se insista pe cosmeticele, produsele de ingrijire si parfumurile care s-au bucurat de succes. Este la mare “prezentare” oferta de parfumuri de la ID Sangado, o linie de ape de parfum cu puncte distincte in Romania. Parfumurile ID Sangado pot fi cumparate in Romania doar de la Lady’s si prezentarea acestor ape de parfum este realizata printr-un catalog separat, pe care il primiti gratuit in absolut orice comanda facuta. Acest catalog poate fi consultat online pe site-ul dedicat Sangado parfumurisangado.net. Colectia de parfumuri Sangado numara peste 100 de ape de parfum cu esente obtinute in laboratoarele din Franta.
Regasiti in continuare in catalogul Ladys produsele de machiaj de la firme frantuzesti (cum ar fi Catherine Arley si Isabelle Dupont) de o calitate buna, la preturi extrem de accesibile. Calitate germana pentru produsele de machiaj de la IMPALA si Brooklin Cosmetics. Deodorantele NUCOS, impuse deja in cataloagele dn acest an, revin cu variante pentru dama si barbatesti. Alaturi de parfumurile noi de la Sangado, catalogul Ladys cu numarul 5 pe 2013 include si parfumurile clasice, cu arome frantuzesti, comercializate in ultimii ani de Ladys.
Ca noutate in cel mai recent Catalog Lady’s: lotiunile de corp cu compozitii fine si usoare de vara, cu 4 variante de arome.
Tot pe lista noutatilor Lady’s in catalogul cu numarul 5 pe 2013 se afla si dizolvantul de unghii cu buretel si fara acetaona. Acest dizolvant fara acetona curata delicat lacul, fara sa atace si sa usuce unghiile.
Pagini plasticate si… alunecoase. Pentru orice catalog tiparit Ladys sau pentru Catalogul Sangado. Atat catalogul Ladys 5 pe 2013 cat si catalogul ID Sangado ajung gratuit la dv in orice comanda facuta. Lady’s: posibilitatea de a castiga un venit suplimentar sigur, garantat si in ritm propriu. Puteti compara produsele din cel mai noi catalog Ladys (Lady’s catalog 5/2013) cu ofertele de produse cosmetice de la Margo, Yves Rocher si Infinity.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's