Happy Slim

Ladys catalog 1-2014Oferta Happy Slim este valabila in Romania doar prin Ladys (pentru clientii cu cont activ si pentru reprezentanti).  Este o oferta Lady’s valabila din 21 decembrie 2013 si va cuprinde tot anul 2014, inlcusiv catalogul 1 (campanie 1 – 2014) pentru anul nou. Happy Slim este cea mai buna oferta pentru slabire naturala. Happy Slim este un produs absolut natural pentru slabire bazat pe pilule ce contin elemente naturale ce scad pofta de mancare, mentin senzatia de satietate si stimuleaz arderea grasimilor.  Pilule de slabit pe baza de plante si elemente naturale. Pastilele Happy Slim sunt reprezentarea in pilule pentru Happy Colon cu o posibilitate mult mai buna de administrare. Oferta Ladys este unica pe piata din Romania si completeaza oferta Happy Colon, cu o administrare mult mai usoara, in mod direct, prin pastile Happy Slim. Pastilele sunt usor de administrat si efectele sunt bazate pe componentele naturale incluse in pilule. Este cel mai nou produs de slabire din Romania, produs natural, si poate fi achizitionat doar online dupa ce va activati contul in magazinul Ladys. Atentie: la pretul de catalog se aplica reducerile in functie de valoare totala a comenzii, reduceri ce pot ajunge pana la 42%. Vedeti ce presupune ca pentru produsul Happy Slim aveti o reducere de minim 25% la valoare comenzii fata de pretul de catalog al produsului de 299 lei. Catalogul gratuit (tiparit) il primiti in mod automat dupa ce va activati contul in magazinul online Lady’s (prin inscriere). Slabeste natural cu Happy Slim!

Ce-ti doresti de la un produs natural pentru slabit?

Vrei sa iti scada pofta de mâncare, sa iti accelereze metabolismul si sa iti dea energie, sa te revigoreze?
Plecand de la aceste asteptati am creat HappySlim Natural Pill, un produs capabil sa ne ajute sa slabim in mod sanatos. Ingredientele 100% naturale deja se bucura de exprerienta in ceea ce priveste scaderea in greutate. Ladys vine cu o formula originala si inovatoare si cu un mecanism de actiune complex. Ladys a ales puterea plantelor de pe mai multe continete pentru a avea u produs cu adevarat eficient: din America de Sud – acai bery, din Africa – hoodia, din Asia – garcinia, iar din adancul oceanelor chlorella.

Combinate, aceste plante din pastilele Happy Slim, formeaza produsul ideal pentru scaderea in greutate pentru ca are urmatoarele avantaje unice:

– Pastilele HappySlim scad pofta de mancare si in special pofta pentru alimentele nesanatoase (dulciuri si grasimi).
– Mentine senzatia de satietate pentru o perioada mai lunga de timp.
– Stimuleaza arderea grasimilor, accelereaza matabolismul, blocheaza formarea depositelor noi de grasime.
– Energizeaza si revigoreaza, amelioreaza starea de spirit si calitatea somnului.
– Are efect probiotic si scade dependenta la insulina.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's