Lady’s: cadou de bun venit septembrie-octombrie 2013

Parfum cadou Lady'sPromotie Lady’s: comanda de 130 de lei la preturile cu discount si primesti cadou un parfum in valoare de 30 de lei. Ladys ofera acest parfum in plus fata de setul de 15 testere de parfumuri pe care il primesti in prima comanda de peste 100 lei. Primiti cadoul daca v-ati inscris la Ladys dupa 21.08.2013, odata cu prima comanda care are valoarea mai mare de 130 de lei la preturile cu discount. Este o promotie limitata de la Lady’s ce se adreseaza doar clientelor nou inscrise. Nu uitati de promotiile permanente de care beneficiati in urma inscrierii Ladys: catalog gratis, transport gratuit prin curier rapid, reduceri de pana la 42% fata de pretul afisat in catalog functie de valoare comenzii.
Ai deja cont Lady’s?
Comanda un catalog Ladys si il vei primi GRATUIT, acasa, in cutia postala (desi in cosul de cumparaturi catalogul costa 1.28 lei il vei primi GRATUIT in plic). Ca si reprezentant Lady’s poti comanda (gratuit) un catalog tiparit la fiecare campanie noua de la Lady’s. Catalogul in curs este primit in orice comanda noua facuta la Ladys.

Lady’s Catalog Nr. 6/2013

Un catalog Lady’s cu oferte valabile in perioada 3 septembrie – 14 octombrie 2013, catalogul cu numarul 6 ce corespunde campaniei 5 Ladys pe acest an. Pana la sfarsitul lunii august cand va fi disponobil si online acest nou catalog Lady’s il puteti primi in varianta tiparita in orice comanda. Primiti catalogul gratuit Ladys in urma inscrierii in magazinul online (si logarii cel putin odata) sau, daca aveti deja un cont activ, comandand un singur catalog care va ajunge in cutia dv. postala pe adresa completata in datele de cont. Aceeasi procedura poate fi urmata si in cazul crearii unui cont nou: va logati in contul personal Lady’s si comandati un singur catalog, ca pe un singur produs (nu veti plati ptr el chiar daca apare afisat pretul de produs). Finalizati comanda de un catalog si in aproximativ 8 zile lucratoare il veti avea in cutia postala. Important: datele dv. de cont, completate la inscriere, trebuie sa contina adresa postala corecta si o adresa valida si functionala de e-mail pentru activarea contului Lady’s.

Lady's promotii
Catalogul Ladys in curs contine toate informatiile despre ofertele, preturile, discounturile produselor. In sectiuni speciale sunt prezentate informatii despre noutati, produse de machiaj, parfumuri, produse de ingrijire masculina, produse de igiena si ingrijire speciala, pentru ingrijirea tenului, pentru ingrijirea parului. Aceste sectiuni sunt delimitate in catalogul Lady’s prin zone colorate specific in colturile din dreapta (sus) ale paginilor. Ultimul catalog Lady’s (catalogul cu numarul 6/2013) are 164 de pagini plasticate. Inainte de a intra in vigoare, pe data de 3 septembrie, si cand va fi disponibil si online, primiti acest catalog nou Ladys in orice comanda, asa cum am mentionat si la inceputul acestui articol de promovare a ultimei brosuri Lady’s.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's