Cosmetice Ladys: parfumuri Sangado

Catalog parfumuri SangadoNoutatea catalogului de iarna Cosmetice Ladys este reprezentanta de parfumurile Sangado. O gama noua de parfumuri, cu concentratie crescuta (rar intalnita pe piata din Romania). Oferta noua de cosmetice pe internet: parfumuri din Franta de la Sangado, ape de parfum ce pot fi cumparate in Romania doar de la Ladys. Parfumurile Sangado sunt comercializate la pret de fabrica: 49 lei ptr 50 ml. Pentru ca acest pret de parfum sa fie posibil sunt utilizate ambalaje (sticlute) unitare si simple. Sunt eliminate si costurile de marketing ridicate de retail-ul traditional (publicitate, cost de distributie in magazine, taxa de raft). Esentele sunt fabricate in franta, in cadrul firmelor de varf in domeniu si sunt ambalate in uniunea Europeana. Catalogul ID Sandago va ofera toate informatiile despre aceste parfumuri cu concentratie crescuta.
Parfumurile Sangado au o concentratie de esenta de 22% pentru apele de parfum de femei si de 18% pentru apele de parfum pentru barbati. O concentratie speciala care confera persistenta si caracteristici speciale. Oferta completa poate fi consultata in catalogul online Sandago si aceste ape de parfum pot fi cumparate in Romania doar daca aveti cont in magazinul online Ladys.Inscrierea Ladys este gratuita de pe acest site si beneficiati de toate ofertele si promotiile fie ca doriti sa fiti doar clienta sau intentionati sa deveniti reprezentanta Lady’s.
Gama de parfumuri ID Sangado include peste 100 de arome ce acopera toata plaja de tipuri de parfumuri: de la parfumuri proaspete pana la parfumuri dulci, de la parfumuri clasice pana la parfumuri moderne, de la parfumuri sofisticate, stilate pana la parfumuri lejere, sportive. Practic, este o linie noua de parfumuri de la Ladzs, parfumuri cu concentratie crescuta.
Preturile pentru parfumurile Sangado sunt de 48,99 lei-parfum. Fiecare sticluta de parfum ID Sangado contine 50 ml apa de parfum.
Iago Daniel Sangado este un specialist in parfumuri cu experienta bogata in misterele caselor de parfumuri din Franta si este profund implicat in toate aspectele ce tin de industria parfumurilor. Din aceasta perspectiva, cea a specialistului in tehnologia parfumurilor, ID Sangado a avut ocazia sa cunoasca cele mai reusite arome de parfum. Gama de parfumuri poate fi consultata in catalogul online Sangado.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's