Fara obligatii

FARA OBLIGATII!!!

1. Nu aveti nici un fel de obligatie de performanta personala, nu sunt constrangeri in ceea ce priveste numarul de comenzi lunare, nu sunteti obligat sa aduceti un numar de membri noi in reteaua de distributie.
2. Puteti sa va ocupati numai cu vanzarile directe sau numai cu construirea propriei retele de distributie sau cu ambele, in functie de alegerea Dvs.
3. Persoanele care devin reprezentanti LADY’S – METROPOLITAN achizitioneaza produsele cu 25% reducere fata de pretul  de catalog si beneficiaza de toate ofertele consultantilor.
4. Beneficiati de sprijinul unui coordonator LADY’S – Metropolitan

Comandati direct produse in valoare de cel putin 100 de lei la pretul cu discount si  primiti setul de testere de parfumuri gratuit (daca alegeti trimiterea coletului prin posta taxele postale sunt suportate de catre firma,  iar daca doriti trimiterea coletului prin curier rapid platiti 10 lei taxe postale).

Valoarea minima a comenzilor este de 100 lei la pretul cu discount. Castigul dumneavoastra il obtineti din diferenta dintre pretul pe care il platiti cand luati produsele de la noi si pretul din catalog la care vindeti produsele clientilor dumneavoastra. Astfel la o comanda de 100 de lei castigati 33 de lei ca si reprezentant iar ca si coordonator  48,2 lei

TERMENI DE INSCRIERE!

1.     Pentru ca inscrierea sa fie validata toate campurile trebuie sa fie completate in FORMULARUL DE INSCRIERE. Veti primi pe adresa de e-mail cu care v-ati inscris, un e-mail de confirmare a inscrierii dvs ca si colaborator LADY’S – Metropolitan.

Cum puteti sa castigati cu LADY’S – Metropolitan?

1. Profit direct din vanzarea produselor, clientilor dvs.:

33% castig provenit din diferenta dintre pretul de catalog si pretul dv ca si reprezentant
Castigul dumneavoastra il obtineti din diferenta dintre pretul pe care il platiti cand luati produsele de la noi si pretul din catalog la care vindeti produsele clientilor dumneavoastra. Astfel la o comanda de 100 de lei castigati 33 de lei.

2. Discount suplimentar:

10 % discount suplimentar pentru comenzi mai mari de 600 lei intr-o luna!
Daca dumneavoastra si reteaua creata de dvs plasati comenzi de mai mult de 600 lei intr-o luna, in luna urmatoare beneficiati de un discount suplimentar de inca 10% fata de pretul de reprezentant. Va rugam sa ne comunicati de indata ce va calificati pentru acest discount suplimentar telefonic, prin sms sau e-mail, pentru a va schimba statutul de reprezentant in cel de coordonator.

3. Bonus suplimentar de pe reteaua creata de dvs.

0-10 % bonus suplimentar din vanzarile ficarul membru noi din reteaua dvs.
Daca inscrieti o persoana in retea primiti 10% din vanzarile acelei persoane. Sa presupunem ca dvs ati recrutat-o pe d-na Popescu si d-na Popescu la randul ei a inscris-o pe d-na Ionescu. In acest caz veti primi 10% bonus din vanzarile d-nei Popescu si 5% din vanzarile d-nei Ionescu. Primiti bonus de la toate nivelurile retelei dumneavoastra dupa cum urmeaza: nivelul 1 – 10%, nivelul 2 – 5%, nivelul 3 – 2.5%, nivelul 4 – 1.25%, nivelul 5 – 0.62%.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's